Leden van Volleybalvereniging Dynamiek starten op zaterdag 16 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club. Dynamiek gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Evert Barendrecht, clubcoördinator van Dynamiek “Dit jaar hopen wij met de opbrengst nieuwe ballen en trainingsmethodes voor de komende jaren aan te schaffen. Daarnaast is er onlangs een beachveld geopend waar wij als Dynamiek ook in hebben geïnvesteerd. Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!”

Dynamiek doet voor de tweede keer mee. Vorig jaar werd er € 1.600,- opgehaald. Met dit geldbedrag werden destijds tassen voor de leden en een jubileum feest gefinancierd. Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.