Het schema voor de scheidsrechters en zaalwacht is gereed. Via onderstaande link is het schema te bekijken. Mocht je op bepaalde avonden niet kunnen, zorg dan zelf voor vervanging!

 

Schema

 

Wat wordt er van je verwacht?

Zaterdag 9 september a.s. opening beachveld De Mossendam
Jij komt toch ook kijken?

 

Zaterdagmiddag 9 september a.s. vindt om 14.00 uur de opening plaats van het nieuwe beachveld naast sporthal De Mossendam.
In een mooie samenwerking hebben de stichting Stevig en Volleybalvereniging Dynamiek Goor, Handbal vereniging Dynamiek Goor en voetbalvereniging GFC een prachtig beachveld gerealiseerd. Naast de eigen inbreng van de verenigingen heeft de gemeente Hof van Twente gesubsidieerd en mochten de verenigingen ook een mooie bijdrage ontvangen van het Schoolfeestfonds.

 

Leden van Volleybalvereniging Dynamiek starten op zaterdag 16 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club. Dynamiek gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Evert Barendrecht, clubcoördinator van Dynamiek “Dit jaar hopen wij met de opbrengst nieuwe ballen en trainingsmethodes voor de komende jaren aan te schaffen. Daarnaast is er onlangs een beachveld geopend waar wij als Dynamiek ook in hebben geïnvesteerd. Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!”

Dynamiek doet voor de tweede keer mee. Vorig jaar werd er € 1.600,- opgehaald. Met dit geldbedrag werden destijds tassen voor de leden en een jubileum feest gefinancierd. Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

 

 

 

Omdat de behoefte ontstond graag een teamsport te willen beoefenen hebben een aantal zich eerst gemeld bij Dames 2, daar werden ze warm onthaald. Maar door gebrek aan technische skills is het idee ontstaan om een nieuw team op te richten met het motto: gezellig en sportief bezig zijn! Natuurlijk hadden we een trainer nodig. Ilse van de Einde werd benaderd en met haar aan het roer is het nieuwe team van maar liefst 12 dames in de leeftijd van 25 tot 31 jaar in januari 2016 begonnen met trainen. Vervolgens zijn we in september 2016 gestart met de competitie. Wie niet waagt, wie niet wint. Winnen hebben we inderdaad niet gedaan, maar wel ontzettend veel geleerd! Mede dankzij onze coach Martijn van de Einde. We zijn trouwens wel winnaars geworden van de derde helft, met dank aan onze sponsor De Buddy’s. Zij hebben ons voorzien van mooie trainingsjasjes, dus aan de outfit kan het niet liggen.

Het heeft even geduurd maar het is eindelijk zover: het bestuur van Dynamiek is weer gevuld en klaar voor het nieuwe seizoen. Na een aantal jaren trouwe dienst zijn afgelopen seizoen Harrie Harperink, Jacqueline Schreuder en Tijmen Koudijs gestopt met hun functie binnen het bestuur. Sinds januari dit jaar zijn de secretariële taken van Jacqueline overgenomen door Renée Overbeek (D1), hebben Marjan Slaghuis en Michelle van der Kolk (D1) de zware taken van Tijmen overgenomen als technische commissie en gaan Nienke Haafkes (DR1) en Femke Overbeek (D3) als duo het voorzitterschap op zich nemen. Een verjonging van het bestuur en daarmee ook gelijk een mooie afspiegeling van de vereniging. Hoe ziet het bestuur er nu uit?