Actuele informatie over de vereniging is te vinden op onze Facebook pagina. 

 

Aanmeldingsformulier

 

Op de Algemene Leden Vergadering van 21 november 2017 is de Dynamiek contributie bepaald. Deze contributie geldt vanaf 1 januari 2018. De jaarcontributie van Dynamiek zal in 4 (gelijke) termijnen worden geïncasseerd, in de maanden oktober, december, februari en april. Daarnaast wordt aan het einde van elk seizoen in juni de Nevobo-contributie (bondscontributie) en de bijdrage voor het shirtfonds geïnd. De Nevobo-contributie voor seizoen 2017 – 2018 is nog niet bekend, vandaar dat de genoemde bedragen van afgelopen seizoen zijn weergegeven ter indicatie. 

 

Categorie

Dynamiek contributie

Nevobo contributie

Bijdrage Shirtfonds

       

CMV (tm 11 jaar)

 €        77,00

 €        36,71

 €          7,50  

Jeugd (12 tm 17 jaar)

 €      100,00

 €        51,74

 €        12,50

Senioren competitie

 €      200,00

 €        60,17

 €        12,50

Senioren recreantencompetitie

 €      153,00

 €        28,84

 €               -  

Senioren geen competitie

 €      129,00

 €        12,50

 €               -  

 

 

De leeftijd op 1 oktober is bepalend voor het hele seizoen.

 

De maximale gezinscontributie is 2x het seniorenbedrag.

 

Een lidmaatschap wordt voor een heel seizoen (juli t/m juni) aangegaan. Opzeggingen moeten voor 1 juni schriftelijk worden ingediend (per mail of per post) bij de ledenadministratie. Wanneer er niet opgezegd wordt, wordt het lidmaatschap stilzwijgend voor 1 jaar verlengd.

 

Tussentijdse opzeggingen kunnen alleen wanneer een lid verhuist buiten de gemeente Hof van Twente.

 

Indien u geen incassomachtiging wilt afgeven, dan moet de Dynamiek contributie, de nevobo-contributie en de eventuele bijdrage voor het shirtfonds voor 1 oktober van het huidige seizoen gestort worden op IBAN NL84RABO0322120411 ten name van Dynamiek. Tevens moet  u een extra administratieve bijdrage betalen van € 10,00.

  

Voor vragen over contributie en het inleveren van het aanmeldingsformulier, bij voorkeur via e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of af te geven bij je trainer of Elke Schrooten (DR1) in de Sporthal. 

 

 

Het schema voor de scheidsrechters en zaalwacht is gereed. Via onderstaande link is het schema te bekijken. Mocht je op bepaalde avonden niet kunnen, zorg dan zelf voor vervanging!

 

Klik hier voor het schema

 

Wat wordt er van je verwacht?

Zaterdag 9 september a.s. opening beachveld De Mossendam
Jij komt toch ook kijken?

 

Zaterdagmiddag 9 september a.s. vindt om 14.00 uur de opening plaats van het nieuwe beachveld naast sporthal De Mossendam.
In een mooie samenwerking hebben de stichting Stevig en Volleybalvereniging Dynamiek Goor, Handbal vereniging Dynamiek Goor en voetbalvereniging GFC een prachtig beachveld gerealiseerd. Naast de eigen inbreng van de verenigingen heeft de gemeente Hof van Twente gesubsidieerd en mochten de verenigingen ook een mooie bijdrage ontvangen van het Schoolfeestfonds.

 

Leden van Volleybalvereniging Dynamiek starten op zaterdag 16 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club. Dynamiek gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Evert Barendrecht, clubcoördinator van Dynamiek “Dit jaar hopen wij met de opbrengst nieuwe ballen en trainingsmethodes voor de komende jaren aan te schaffen. Daarnaast is er onlangs een beachveld geopend waar wij als Dynamiek ook in hebben geïnvesteerd. Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!”

Dynamiek doet voor de tweede keer mee. Vorig jaar werd er € 1.600,- opgehaald. Met dit geldbedrag werden destijds tassen voor de leden en een jubileum feest gefinancierd. Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.