Handbal vereniging Dynamiek heeft sinds deze week een spiksplinter nieuwe website.

www.hvdynamiek.nl  Vol trots presenteert de Goorse handbalvereniging de nieuwe site.

De huidige site is gebruikersvriendelijker, geschikt voor alle devices en is qua opzet vernieuwd. Op deze site worden de bezoekers geïnformeerd over de snelgroeiende handbalvereniging Dynamiek.

Nieuwtjes, trainingstijden, wedstrijden, foto’s en meer.

De foto’s op de site zijn speciaal voor de nieuwe website gemaakt door Ben van Sermond Fotografie. Geweldige actiefoto’s, maar ook de blijdschap en concentratie bij de speelsters heeft hij heel knap op foto vast weten te leggen.

Handbalvereniging Dynamiek heeft ruim 90 leden. Naast het groeiend aantal jeugdteams heeft Dynamiek dit jaar ook weer een nieuw jong dames handbalteam in de competitie. Maar ook heeft Dynamiek de beschikking over een beachveld. Daardoor is de sport ook aantrekkelijk om buiten te sporten. Ook interesse om te handballen. Kijk op hvdynamiek.nl voor de trainingstijden en kom vrijblijvend mee trainen.

Maar kijk ook op onze facebookpagina voor de meest actuele berichten.

Handballen bij Dynamiek: Plezier staat voorop!

 

 

foto van Rene Cloo.

Woensdag 29 november speelt Japan in de IISPA in Almelo. Het nationale team van Japan speelt in voorbereiding op het WOMEN’S HANDBALL WORLD CHAMPIONSHIP 2017 (1-17 december in Duitsland) haar laatste oefenwedstrijd voor het WK in Almelo tegen het 1.Bundesliga team van HSG Blomberg Lippe. Het Japanse team staat bekend om hun razendsnelle spel en HSG Blomberg Lippe kennen we van de Nederlandse speelsters Tess van Buren, Angela Steenbakkers, Celine Michielsen en Tessa van Zijl.

Voor jou als handballiefhebber een uniek kans om 2 internationale ploegen van dichtbij aan het werk te zien. Om het voor iedereen mogelijk te maken daar bij aanwezig te zijn, is de entree Gratis. De wedstrijd begint om 19.30 uur in de topsporthal IISPA in Almelo.

Als je interesse hebt, moet je je opgeven bij je coach. Je coach moet je dan aanmelden via email voor gratis toegang.

 

 

Afgelopen weekend is onze vereniging weer op kamp geweest. Dit jaar in Ommen op de Arendshorst.

De kussengevechten, stormbaan, de bonte avond en weinig slaap waren weer de ingrediënten van een geslaagd kamp.

Voor de foto's zie onze facebook pagina. 

Het nieuwe beachveld bij de sporthal in Goor is zaterdag klokslag 14.00 uur geopend. Wethouder Wim Meulenkamp onthulde de naam "Mossendam beachveld" samen met initiatiefnemer Tijmen Koudijs. De wethouder toonde zijn sportiviteit door na de openingsvolleybalopslag ook een potje voetbal mee te spelen met GFC D1.

Helaas gingen vanwege de te verwachte regen de demonstraties volleybal en handbal niet door. Een mooie aanwinst voor Goor en omstreken! 
Ook werd initiatiefnemer Tijmen Koudijs verrast met een plakkaat aan de muur met zijn naam erop.

Omdat de weersgoden ons goed gezind waren kon er onder zonnige omstandigheden toch nog gehandbald worden.

Enthousiast betraden onze handbalmeiden het nieuwe beachveld.

Binnenkort krijgt de jeugd trainingen op het beachveld van trainer Chantal Berlauwt. As maandag is de eerste training van de drie trainingen die gepland staan.

 

 

Zaterdagmiddag 9 september a.s. vindt om 14.00 uur de opening plaats van het nieuwe beachveld naast sporthal De Mossendam. In een mooie samenwerking hebben de stichting Stevig en Volleybalvereniging Dynamiek Goor, Handbal vereniging Dynamiek Goor en voetbalvereniging GFC een prachtig beachveld gerealiseerd. Naast de eigen inbreng van de verenigingen heeft de gemeente Hof van Twente gesubsidieerd en mochten de verenigingen ook een mooie bijdrage ontvangen van het Schoolfeestfonds.

De openingshandeling wordt om 14.00 uur verricht door wethouder en locoburgemeester Wim Meulenkamp in samenwerking met de initiatiefnemer van het beachveld Tijmen Koudijs. Hierna presenteren de drie verenigingen gedurende een half uur de eigen tak van sport op het beachterrein.
Na de openingshandeling zullen als eerste de dames van Dynamiek Volleybal demonstreren hoe mooi het is om beachvolleybal te spelen. Dynamiek Handbal heeft het beachhandbalteam van de handballers van h.v. Bentelo uitgenodigd om een demonstratie te geven op het beachveld. Een team dat al veel ervaring heeft opgedaan met beachhandbal. Vanaf 15.00 uur zijn de voetballers van GFC aan de beurt. Het jongens 1 team <13 jaar heeft afgelopen maanden al diverse keren geoefend op het beachveld en zullen hun voetbalkunsten vertonen. 

 

Beachveld..

beachveld
(foto goorsnieuws.nl)

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan de aanleg van een beachveld achter Sporthal de Mossendam. Dit is een initiatief van Handbal vereniging Dynamiek Goor, Volleybalvereniging Dynamiek, GFC Goor en Sporthal de Mossendam Goor. Dit veld kan worden gebruikt door de volleybal, voetbal, handbal, scholen en derden. In september wordt de officiële opening verricht. We houden je op de hoogte!!

 

Het familiehandbaltoernooi was dit jaar in een vernieuwde opzet zeer geslaagd. Op het sportterrein van buurman GFC kon de handbalfamilie hun sportieve kunsten tonen en gezellig met alle leden en familie genieten van de barbecue.

Voordat het sportieve geweld losbarstte bedankte voorzitter Karin Spoelder de coaches die aankomend jaar stoppen, voor hun inzet  het afgelopen jaar.


 Daarna werd er massaal een warming up gedaan. Sommige ouders waren toen al op voordat de wedstrijd begonnen was. Klik hier voor  een filmpje van de warming up. 

 

  

Iedereen genoot van de onderlinge wedstrijden tegen hun dochter, broertje, zusje, vader en/of moeder. Er werd volop gestreden voor de overwinning, maar bovenal was het bijzonder gezellig. 

Na afloop van de wedstrijden werd er gesmuld van de barbecue o.l.v. meesterkoks  Linda en Jack. Het bleef nog lang gezellig.

Dank gaat uit naar de activiteitencommissie en de gastvrije ontvangst bij GFC en natuurlijk aan iedereen van de handbalfamilie die dit toernooi tot een succes heeft gemaakt. Volgend jaar staat dit evenement wederom op de agenda. 

Voor meer foto's zie Facebook handbalvereniging dynamiek

Dynamiek E2 is kampioen geworden van de veldcompetitie. De eerste helft van het veldseizoen werden alle wedstrijden door Dynamiek E2 gewonnen, waardoor de dames op plek nummer 1 konden beginnen aan het 2e deel van het seizoen op zondag 14 mei. Dat de meiden niet zomaar even kampioen zouden worden, bleek wel uit de pittige wedstrijd tegen Bornerbroek E2 welke eindigde in een 8-8 gelijkspel. Er was nog niets verloren, maar met nog de wedstrijd tegen de nummer 2 Stormvogels E2 in het vooruitzicht,leek het erop dat de strijd om plek 1 nog heel zwaar zou gaan worden. Groot was dus ook de verbazing toen later die dag bekend werd dat Stormvogels E2 verloren hadden en zij daardoor, net als de overige tegenstanders, op zoveel punten achterstand stonden dat Dynamiek E2 niet meer ingehaald zou kunnen worden.
Dus met nog 2 wedstrijden te spelen was Dynamiek E2 al veldkampioen!!

Uiteraard werd dit behaalde kampioenschap uitgebreid gevierd met “champagne”, een beker, medailles en een rondrit door Goor. Wat hebben de meiden genoten!!

Het was een mooie afsluiting van een geweldig gezellig seizoen met alle meiden, coaches en ouders.

 

Haal de lente in huis! Plantjesactie Handbalvereniging Dynamiek

Zaterdag 06 mei 2017 houdt Handbal vereniging Dynamiek in Goor haar jaarlijkse plantjes actie.

De jeugdleden van Dynamiek zullen samen met hun ouders én senioren leden, de voorjaarsbloeiers van Kwekerij Linthorst, in diverse wijken van Goor verkopen vanaf aanhangwagens.

Er wordt vanaf de sporthal de Mossendam gestart rond 09.15. U kunt direct al om 09.00 bij de sporthal terecht voor uw aankopen, voordat alle aanhangers vertrekken. U heeft dan uiteraard de beste keus. Wij gaan door met de verkoop tot ongeveer 13.30 uur.

De prijzen zijn weer hetzelfde gebleven, de éénjarige perkplanten zijn € 1,50 per stuk.

Zorg dat u thuis bent en verfraai uw tuin en onze clubkas!! Een win-win situatie voor iedereen!

Alvast bedankt namens Handbalvereniging Dynamiek!

Onze groeiende handbalvereniging heeft weer een vlaggenschip. De competitie 2017-2018 wordt gestart met een damesteam. Voor het eerst sinds 2009 heeft Dynamiek weer een Dames 1.
Afgelopen jaar werd er al getraind en werd er door de week af en toe een wedstrijd gespeeld. Maar het enthousiasme om elke week te willen handballen nam toe. Ook oud-speelsters van Dynamiek die buiten Goor handbalden, zijn weer terug op het oude nest.

Afgelopen week werd de training met alle dames gestart. Onder de enthousiaste leiding van Carmen Wegdam-Katier werd er hard getraind. Toch hadden de dames even tijd voor een fotomomentje.


Dynamiek start volgend seizoen met een damesteam, een recreantenteam,  een B-,  een C-, twee D teams, een E-team en 2 F-teams en ook heeft Dynamiek  nog een grote groep meiden(H) die nog niet in competitie uitkomen, maar elke maand een toernooitje handballen.


Iedereen is welkom om een keer mee te trainen. Voor meer info en trainingstijden van de diverse teams zie de trainingstijden op onze website en bezoek onze facebookpagina.